Maas & Waal

Beleef deze dag in het Land van Maas & Waal!

De Tuinen van Appeltern is hét tuininspiratie park van Nederland. Niet alleen bieden zij u interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, zij bieden u ook een gezellig dagje uit.

Het park is ongeveer 22 hectare groot en heeft inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste hebben zij zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.

Elke tuin is weer anders. Anders qua vorm, anders qua oppervlakte en anders qua inrichting. Met een wandeling door alle tuinen krijgt u een levend beeld van de vele mogelijkheden.Trots zijn zij ook op de modeltuinen van bijzondere ontwerpers. Door het constante proces van verandering oogt het park, ook voor regelmatige bezoekers, steeds weer nieuw!

Na het bezoek aan De Tuinen van Appeltern gaat u aan boord van het luxueuze passagiersschip “De Sluizer”. De kapitein neemt u mee over de rivier de Maas en naar de historische plekjes, het hele jaar door. Hij zal uw gids zijn tijdens deze tochtjes en beschikt over interessante weetjes betreffende de omgeving, de architectuur en de stadjes die u aan doet tijdens uw tocht.  

Als afsluiting kunt u gezellig genieten van een borrel met drie gangen diner bij Van der Valk Hotel Tiel.

Programma

09:30 uur
Ontvangst bij Van der Valk Hotel Tiel met koffie, thee en appelgebak.

10:00 uur
Vertrek eigen vervoer naar De Tuinen van Appeltern. U kunt hier rond wandelen in de tuinen

12:30 uur
Lunch bij De Tuinen van Appeltern

14:00 uur
Rondvaart door recreatiegebied de Gouden Ham vanuit Moeke Mooren

16:00 uur
Eigen vervoer naar Van der Valk Hotel Tiel

16:30 uur
Borrel in de gezellige hotelbar of op het sfeervolle terras (op basis van nacalculatie)

17:30 uur
Drie gangen keuze diner

10 personen
vanaf €64,05 per persoon en €25,00 boekingskosten