Yoga

Relax

Begin de dag vitaal met een ontspannende yogales! Shamile Flores geeft HATHA yoga voor elk niveau, van beginner tot gevorderde beoefenaar van yoga.

Hatha yoga betekent het (opnieuw) verbinden van lichaam en geest. Het is een vorm van yoga die bestaat uit verschillende asana's (lichaamshouding), pranayama (ademtechnieken) en wordt afgesloten met een eindontspanning. Yoga gaat uit van de verbondenheid van lichaam en geest. De adem maakt u bewust van deze verbinding, zodat u op den duur de eenheid van lichaam en geest kunt ervaren.

Deze Hatha yoga les verloopt met een warme en zachte aanpak in een intieme sfeer en met persoonlijke aandacht. Ieder op zijn eigen ritme, alles proberen, niks forceren. U leert om met respect en geduld de oefeningen uit te voeren.

De adem is het hart binnen de Yoga en is de kracht die het lichaam en bewustzijn (geest) verbindt. Tijdens de Hatha yogales wordt veel aandacht besteed aan de ontspanning van lichaam en geest door middel van gerichte adem en concentratie-oefeningen. Voor Hatha yoga hoef je niet lenig te zijn en het is voor alle leeftijden.

 

Programma

09:00 uur
Ontvangst in de Lounge met een gezonde smoothie

09:30 – 10:30 uur
Hatha Yoga onder begeleiding

10:30 – 11:30 uur
Gezond ontbijt met kwark, granola, fruit en sapjes

*Variabele tijden mogelijk

minimaal 1 maximaal 10 per groep
hele jaar op basis van beschikbaarheid
vanaf €21,50 per persoon (o.b.v. 10 personen per groep) en € 25,00 boekingskosten