Expeditie Maurik

Snelheid, behendigheid, welk team speelt er een sluw spel met de tegenstander, welk team gaat er volop in de strijd maar vooral welk team werkt er het beste samen en beschikt er over genoeg intelligentie!? Al deze eigenschappen zijn van essentieel belang om kans te maken om gekroond te worden tot winnaar van Expeditie Maurik.

Teambuilding
Dit programma is perfect om als teambuilding activiteit te gebruiken. Elkaar beter leren kennen door middel van leuke en uitdagende activiteiten zoals kattapult bouwen en schieten, vlot bouwen en varen, boogschieten en brug bouwen.

Immuniteit en verdubbelaar
Tijdens de activiteiten kunnen de kandidaten er voor kiezen om immuniteit of een verdubbelaar in te zetten met als doel om uiteindelijk zoveel mogelijk stemmen te verdienen welke de kandidaten kunnen inzetten tijdens de eilandraad. Hoe meer stemmen de kandidaten verdienen, hoe meer stemmen de kandidaten kunnen uitdelen tijdens de eilandraad.

Eilandraad
Voor het finalespel vindt er de eilandraad plaats. Voorbeeld: De gewonnen stemmen kunnen door kamp zuid aan noord worden uitgedeeld. Op het moment dat kamp noord de meeste tegen- stemmen heeft ontvangen tijdens de eilandraad start kamp noord tijdens het finalespel met een extra moeilijkheidsgraad.

Locatie
Doordat alle activiteiten plaatsvinden op een eiland wordt er het echte Robinson gevoel gecreëerd!

Programma

12:30 uur
Ontvangst Van der Valk Hotel Tiel met koffie, thee en appelgebak

13:00 uur
Vertrek met eigen vervoer naar Eiland van Maurik

13:30 – 17:30 uur
Expeditie Maurik. Tussendoor kunt u genieten van een snackpakketje welke u mee krijgt vanuit Van der Valk Hotel Tiel. Na afloop van de expeditie kunt u zich opfrissen bij Eiland van Maurik

17:30 uur
Terug naar het hotel

18:00 uur
Drie gangen keuze diner in het restaurant

minimaal 24 personen
hele jaar
vanaf € 99,10 per persoon en €25,00 boekingskosten