Themabuffet

Thema Hollands

  • Warme beenham geglaceerd met bruine suiker en kruidnagel. Geserveerd met zachte piccalilly saus
  • Getrancheerde Hollandse runder entrecote geserveerd met pepersaus of champignonsaus
  • Hollandse erwten soep of Hollandse tomaten soep uit hotpotten (afhankelijk van het weer)
  • Aardbeien in chocolade dip

Thema Spaans

  • Paella met garnalen, inktvisringen, mosselen, krab en kip
  • Gamba’s pili pili ( gamba’s gemarineerd met knoflook gebakken met stukjes tomaat en uien.
  • Crema Catalana (Crème brûlée)

Thema Aziatisch

  • Diverse sushi o.a. maki, nigiri en uramaki (begeleid door een medewerker Sushi)
  • Sashimi zalm en sashimi tonijn met wakame salade sojasaus ingelegde gember en wasabi
  • Tataki van albacore tonijn in een jasje van sesamzaadjes
  • Tataki van ossenhaas met sojagembersaus

Thema Italiaans

  • Ijskar met sorbet ijs: citroen, aardbei en roomijs vanille, chocolade
  • Anti pasti geserveerd op houtenplanken o.a. parmaham, mortadela, spinata romana, truffelsalami coppa di parma, met gemaineerde olijven gegrilde courgettes, gemarineerde artisjokharten, gedroogde tomaten, diverse soorten crackers soepstengels bruschettas en tapenades en pesto.
  • Lasagne met ricotta en spinazie
  • Rondgang met diverse pizza slices vanuit pizzaboxen

Thema USA

  • Pullet pork met rode uienringen jalapeño pepers groene paprikareepjes, witte kool, crème fraiche en koriander
  • Hele zalm met citroen dille en kappertjes van de BBQ
  • Salade van kippendijen met gekonfijte bieten, doperwten, suikermais en yoghurt mayonaise.

U kunt hierbij de keuze maken uit 4 van de bovenstaande thema’s.
Inclusief drie uur lang onbeperkt gebruik van binnenlands gedistilleerde dranken.